Stand-Up na Malti: Pedja Bajović S NOGU*

Stand-Up na Malti: Pedja Bajović S NOGU*

Beach Garden Hotel, San Ġiljan

This event has ended

More about the event

Buy tickets for Stand-Up na Malti: Pedja Bajović S NOGU*, 12.05.2022. in Beach Garden Hotel, San Ġiljan

Specijalna prilika za naš radni narod i narodnosti (i građane) na Malti! 

Pokretač regionalne mreže stand-up komičara, pravi pionir i nagrađivani veteran domaće komedije s nogu - Pedja Bajović, vratio se nedavno sa svoje severno-američke turneje, a u toku je evropska i - evo ga uskoro na Malti! Niste čuli za njega - evo prilike za popravni!

Pred probranu publiku (sedećih mesta je samo 50!) on će u četvrtak 12. maja, stati sa svojom prvom predstavom S NOGU* (*sredstvo za protiv jugonostalgije i jugofobije), s kojom je gostovao po skoro svim ćoškovima naše planete - od Vankuvera do Tasmanije, od Moskve do Madrida.

Ovo je priča o nama danas. Nama, koji smo nastavili svoje živote tu - na ovim “našim prostorima”, u “regiji” ili “regionu”, Zapadnom Balkanu, u bivšoj Jugoslaviji… uglavnom - o nama sada i tu. Iako razdvojeni, neka od svakodnevnih iskustava su gotovo identična, dok su neka takva kao da su jedni na Zemlji, drugi na Mjesecu, a treći na Marsu… itd. sve do nepriznatog Plutona.

- 'Ko je blesaviji, Amerikanci ili Englezi… ili Japanci? Ili mi.
- Koja je razlika između Bosanke i Hercegovca u krevetu ili u novčaniku?
- Zašto riječ 'čimbenik' zbunjuje Srbina?
- Šta se zapravo dogodi kada Hrvati popizde na Slovence?
- Jesu li Kosovari muzikalniji od ostalih i zašto Crnogorac još ne spava…?
- A, gdje je nestalo makedonsko devojče…?

Još više pitanja i još manje odgovora dobićete u ovom druženju s Pedjom u trajanju od skoro dva sata. Uz sve to ćemo dodati malo politike, i ono malo tzv. domaće ekonomije, ponešto estrade i (nikada dovoljno!) sexa… i imate - S NOGU!
---
Više o komičaru saznajte na www.PedjaBajovic.com